2020. április 5., vasárnap

100 nap imádságban - 10-ik nap április 5. - VASÁRNAP


A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

10. napi imacélok, 2020. április 5. (vasárnap)


Bizony elrejt engem az Ő hajlékába a veszedelem napján; eltakar engem sátrának rejtekében, sziklára emel fel engem. (Zsoltárok 27:5)

„Az Úr hatalmas dolgokat akar tenni a benne bízókért. Ma azért nincs nagyobb ereje Isten népének, mert annyira bízik saját bölcsességében, és nem ad alkalmat a mennynek, hogy kinyilatkoztassa érte hatalmát. Ő minden szükséghelyzetben segíteni fog benne hívő gyermekein, ha teljesen rábízzák magukat, és hűségesen engedelmeskednek neki.” (Pátriárkák és próféták, 493. o.)

1.    Imádkozzunk a Fidzsi-szigeteken élő egyháztagokért, akik még ebben a kaotikus világban is azt keresik, hogyan világíthatnának. Esedezzünk értük, hogy a remény oszlopai és szilárd horgonyok legyenek ezekben a nehéz időkben, Jézus szeretetét visszatükrözve mindazoknak, akikkel találkoznak.
2.    Imádkozzunk a helyi Reménység állomásért Fidzsin, hogy megbízható médiaadó lehessen a szigeteken, és Isten sokak eléréséhez felhasználhassa országa számára.
3.    Imádkozzunk a misszionárius hallgatókért a világon mindenütt, akik most otthonuktól és szeretteiktől távol vészelik át a COVID-19-járványt. Kérjünk bátorságot és erőt a misszionáriusaink számára.
4.    Imádkozzunk további ellátásért azok számára, akik most elveszítik a munkájukat, elbocsátják őket, vagy amiatt aggódnak, hogy ha nem mehetnek dolgozni, miből fizetik ki az albérleti díjat és a rezsit, és miből vesznek majd ennivalót maguknak.
Imádkozzunk az olasz, francia, spanyol, német és más európai országban élő egyháztagokért, akik elvesztették szerettüket a koronavírus miatt. Imádkozzunk vigasztalásért és erőért, hogy talpra álljanak, és folytassák az életüket.

1 megjegyzés: