2020. április 11., szombat

100 nap imádságban - 16-ik nap április 11 - SZOMBAT

A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

16. napi imacélok (2020. április 11., szombat)

„Taníts minket imádkozni!”

Kiálts hozzám, és megfelelek, és nagy dolgokat mondok néked, és megfoghatatlanokat, amelyeket nem tudsz.” (Jeremiás 33:3)

„Nehéz időkhöz érkeztünk el. Világunk eseményei Krisztus minden követőjét felszólítják, hogy vegyük komolyan a kapcsolatunkat Istennel. Tapasztaljuk meg az ima erejét a kapcsolat erősítése és az érzelmi és lelki szükségleteink kielégítése céljából. Úgy könyörögjünk Istenhez, mint a régmúlt tanítványai: »Uram, taníts minket imádkozni.«” (Prayer, 1. o.)

Központi kérdések:
Részt vehetünk a 100 napos imaalkalmon, és együtt is imádkozhatunk a kis imacsoportunkkal, de valóban megtanultuk, mit jelent az ima? Úgy, mint a tanítványok, valaha is kiáltottunk már komolyan Jézushoz: „Uram, taníts minket imádkozni!”? Ha még nem tetted meg, miért nem kéred meg ma az Urat: „Kérlek, taníts meg engem imádkozni!”?


ÖRÖMMEL JELENTJÜK! Noha Indianapolisban le kellett mondani a generálkonferenciai ülés előttre tervezett nagy evangelizációkat, most John Bradshow egy online találkozó sorozatot tervez, amivel, hisszük, sokkal több személyt fog elérni. Arra számítunk, hogy tízezrek vesznek részt rajta. Ismét csak amit az ellenség meg akart rontani, Isten jóra fordítja.

·       Imádkozzunk, hogy egyházként kérjük Istentől, küldje el hozzánk a Szentlelket, és tanítsa meg, hogyan imádkozzunk úgy, hogy válaszokat kapjunk rá.
·       Imádkozzunk az online evangelizációs sorozatért, amit John Bradshow és az It is written tervez. Könyörögjünk azért, hogy sokan hallgassák, és döntsenek majd Jézus mellett.
·       Imádkozzunk az orvosi személyzetért és a kórházakért az országunkban, amik az orvosi ellátás hiányosságaival küzdenek. Esedezzünk az Úrhoz, hogy rendelje ki, amire szükség van, hogy az egészségügyi dolgozóink biztonságban maradjanak.
·       Imádkozzunk, hogy minél többen segítsenek maszkokat és más védőfelszereléseket varrni, és hogy a szükséges ágyak, ventilátorok és egészségügyi létesítmények az orvosi ellátásra szorulók áradatának rendelkezésére álljanak elhelyezésükben.
·       Imádkozzunk a kínai misszióért a Fülöp-szigeteki Cebu városában. Kérjük, a menny védje meg a koronavírustól az ottani gyülekezetet, és hogy még több kínai személy érdeklődjön aktívan a Szentírás tanulmányozása iránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése