2020. április 22., szerda

100 nap imádságban - 27-ik nap április 22 - SZERDA


A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

27. napi imacélok (2020. április 22., szerda)

Az Igével betöltekezve

Egyet kérek az Úrtól, azért esedezem: hogy lakhassam az Úr házában életemnek minden idejében; hogy nézhessem az Úrnak szépségét, és gyönyörködhessem az Ő templomában. (Zsoltárok 27:4)

Nekem feltámadt Megváltóm van, bízom benne, és Ő nem fogja megengedni, hogy tönkremenjek. Az Ő nevében diadalmaskodom. Ő az én igazságom és örömöm koronája. Senki ne érezze reménytelennek az esetét, mert nem az. Jóllehet bűnösnek és elveszettnek tartjátok magatokat, de ez éppen az az állapot, melyben szükségetek van a Megváltóra. Ha megvallandó bűneid vannak, ne vesztegesd az időt! Most van erre lehetőséged: »Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz, hogy megbocsássa bűneinket, és megtisztítson bennünket minden hamisságtól.« (1János 1:9) Azok, akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot, meg fognak elégíttetni, mert Jézus megígérte. Drága Megváltó! A karját kitárja előttünk, és hatalmas, szerető szíve csak arra vár, hogy megáldjon bennünket. (Tanácsok a gyülekezeteknek, 48. o.)

KÖZPONTI KÉRDÉSEK:
Mire vágysz a legjobban? Mi a szívedből jövő legmélyebb kiáltás? Lehet, hogy ezen nem gondolkoztál el mostanában. Lehet, hogy csak próbálsz életben maradni. Vagy talán mindig is ekörül forogtak a gondolataid. Ma szánj egy kis időt arra, és gondold végig, honnan származik a legnagyobb örömöd és a legnagyobb kiteljesedésed. Eközben töprengj el Zsoltárok 27:4-en, és kérd az Urat, hogy olyan szívet adjon, ami valóban arra szomjazik, hogy a jelenlétében lehessen.

ÖRÖMMEL JELENTJÜK! A Nyugat-afrikai Divízió fontos információkat közölt a COVID-19-ről siketek számára jeleléssel és feliratozva egy koronavírus-videóban Abidjanban, Elefántcsontparton. Hálásak vagyunk, hogy ezt minden demográfiai csoport elérése érdekében fejlesztették ki újonnan.

·       Imádkozzunk, hogy Isten óvja meg gyermekeit Észak-Koreában, Dél-Koreában, Japánban és Kínában. Kérjük, hogy mindenki, még a kormányhivatalnokok szeme is a menny felé fordulna, és bárcsak felismernék az idők jeleit, és hogy Jézus nemsokára visszajön.
·       Imádkozzunk azokért, akik a Különleges Szükségletek Szolgálata Osztályon dolgoznak. Imádkozzunk a siketek, mozgáskorlátozottak és más speciális szükségletűek között szolgáló testvérekért. Imádkozzunk a lepratelepeken élőkért, hogy ne mellőzzék őket ebben az időben, vagy ne feledkezzenek meg róluk sem.
·       Imádkozzunk, hogy miközben felismerjük Jézus eljövetelének közelségét, mindannyian szakítsunk időt arra, hogy teljes szívből keressük Őt, és elmélyedjünk Szavában. Kérjük, hogy értsük meg az olyan bibliai könyvek, mint Dániel és Jelenések könyve, gyönyörű, mély igazságait.
·       Imádkozzunk a világ számos helyén a kötelességüket teljesítő misszionáriusokért. Esedezzünk azért, hogy gondoskodjanak a fizikai szükségleteikről és védelmükről.
·       Imádkozzunk a koronavírusból felgyógyultaknak további erőért és felépülésért. Könyörögjünk azért, hogy megerősödjenek, és vissza tudjanak térni megszokott életükhöz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése