2020. április 7., kedd

100 nap imádságban - 12-ik nap április 7. - KEDD


A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

12. napi imacélok, 2020. április 7. (kedd)

„Ha megalázza magát az én népem, amely nevemről neveztetik, s könyörög, és keresi az én arcomat, és felhagy az ő bűnös életmódjával: én is meghallgatom őket a mennyből, megbocsátom bűneiket, és megszabadítom földjüket.” (2Krónika 7:14)

„Egyháztagjaink térjenek meg, és váljanak még inkább lelki beállítottságúvá. A komoly, imádkozó hívők lánca körbeérheti a földet. Mindannyian alázatosan imádkozzunk. A szomszédok páran összegyűlhetnek könyörögni a Szentlélekért. Akik nem hagyhatják el az otthonukat, hívják össze gyerekeiket, és azzal kapcsolódjanak össze, hogy megtanulnak közösen imádkozni. Igényelhetik a Megváltó ígéretét is: »Akik ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, én ott vagyok közöttük.«” (Review and Herald, 1907. január 3.)

1.    Imádkozzunk, hogy egyházként bár tudnánk, mit jelent alázatosan járni Isten és mások előtt. Esedezzünk, hogy Ő tanítson meg minket imádkozni és bűneinket megbánni, és ahogy teljes szívből keressük az Urat, meggyógyuljunk.
2.    Imádkozzunk, hogy népként a Mindenható segítségével megtudjuk, mit jelent a mélyebb lelki beállítottság, és hogyan alakíthatunk ki imaláncot mindenütt a világon.
3.    Imádkozzunk a Londonban, a Dél-angliai Egyházterületen élő egyháztagokért. Kérjük: ahelyett, hogy a járvány leállítaná az egyházat, fejlődjön, növekedve az Isten és a szolgálat iránti elkötelezettségben, valamint a részvételi pontosságban és következetességben.
4.    Imádkozzunk ifjúságunkért Európa-szerte, hogy jöjjenek vissza az egyházba, és a szüleikért, hogy erős, pozitív példaképek legyenek, mikor elhozzák gyerekeiket a gyülekezetbe.
5.    Imádkozzunk, hogy kortól, nemtől, beosztástól vagy státusztól függetlenül mindenki felismerje: Istennek a haldokló világ iránti szeretetéről kell bizonyságot tennie és hírt vinnie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése