2020. május 21., csütörtök

100 nap imádságban - 56-ik nap május 21 - CSÜTÖRTÖK


A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

56. napi imacélok, 2020. május 21. (csütörtök)

Elköteleződés Isten missziója mellett

Mert én, noha mindenkivel szemben szabad vagyok, magamat mindenkinek szolgájává tettem, hogy a többséget megnyerjem… Mindeneknek mindenné lettem, hogy minden módon megtartsak némelyeket. (1Korinthus 9:19, 22/b)

Minden hű tanítvány Isten országa misszionáriusának született.” (A nagy küzdelem, 195. o.)

KÖZPONTI KÉRDÉSEK: A misszionáriusi munka, az evangelizáció nem csak a prédikátor vagy a képzett evangélista számára fenntartott szolgálati terület. Minden hívőt, akinek a Lélek által Jézus ott lakik a szívében, arra hívtak el, hogy az igazság szavaival és a szeretet cselekedeteivel világítson a földön.
Miért nem kéred meg most azonnal Krisztust, mutassa meg, ki a te missziós területed ma, és ez hol van? Könyörögj, hogy valódi részvétet érezz az elveszettekért, és bátran, szeretettel beszélj a hitedről a befolyási körödben levő emberekkel.

ÖRÖMMEL JELENTJÜK!
·       „Nagyon jó élmény a »100 napos ima« a családunknak. Bár a helyzet félelmetesnek tűnik körülöttünk, de családként most arra szánjuk oda ezt az időszakot, hogy újra átadjuk az életünket Jézusnak a 100 napos imaprogram komoly követésével.” (a Makoba család)
·       Az „Egy év misszió” ifjúsági csapata hinduk százait érte el az egészségügyi üzenettel az indiai Guwahatiban közvetlenül a koronavírus-karantén előtt.

IMAKÉRÉSEK:
·       Imádkozzunk azért, hogy tisztán lássuk, Isten milyen szolgálatot szán nekünk ott, ahol épp vagyunk. Kérjük az Úr segítségét, hogy hűségesen tegyünk bizonyságot Krisztusról szavainkkal, tetteinkkel és magatartásunkkal a körülöttünk élőknek.
·       Imádkozzunk az összes adventista kórházért, mert most a krízis idején olyan sok mindenre van szükségük. Bárcsak a Szentlélek tenné képessé a bizonyságtevésre a pácienseiknek az orvosokat, az ápolókat és a személyzetet.
·       Imádkozzunk az egyház befolyási központjaiért világszerte, hogy világítótornyok lehessenek ezekben a sötét napokban.
·       Imádkozzunk országunk nagyvárosaiért, hogy Isten segítségével áttörést érjünk el az ott élő emberek megközelítésében.
·       Imádkozzunk a frontvonalban levő misszionáriusokért, különösen a 10/40-es ablakban dolgozókért, akik igyekeznek elvinni Jézust azokba ah közösségekbe, ahol már évezredek óta Sátán az úr.



1 megjegyzés: