2020. május 16., szombat

100 nap imádságban - 51-ik nap május 16 - SZOMBAT

A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

51. napi imacélok (2020. május 16., szombat)

Isten kötelessége

Az Isten pedig a mi hozzánk való szerelmét abban mutatta meg, hogy mikor még bűnösök voltunk, Krisztus érettünk meghalt.” (Róma 5:8)

A bűn keletkezésének pillanatától már volt Megváltó is. Krisztus jól tudta, hogy szenvednie kell, mégis az ember helyettese lett. Mihelyt Ádám bűnbe esett, Isten Fia máris az emberiség váltságdíjaként ajánlotta fel magát. (In Heavenly Places, 13. o.)

KÖZPONTI KÉRDÉSEK: Mikor Ádám és Éva bűnt követett el, Isten tette meg az első lépést az emberiség felé, noha Őt utasították el, és ellene vétkeztek. Kegyelmesen, megbocsátóan jött, azzal az ígérettel, hogy Jézus eltapossa a kígyó Sátánt (1Mózes 3:15), és feláldozza magát a megváltásukért. Krisztus ma is ugyanilyen lelkülettel jön veled. Ő elkötelezte magát melletted és az üdvözítésed mellett. Ma odaszaladsz majd a karjába, és elfogadod megtisztító vérét és igazságosságát?

ÖRÖMMEL JELENTJÜK!
·       Dr. Hammel, egy Berrien Springs-i orvos felgyógyult a COVID-19-ből, miután sokan közbenjártak érte a hívők közösségéből.
·       A kínai egyház a koronavírus és a kommunizmus miatt hozott megszorítások ellenére is növekszik. Százezrek kapcsolódnak be az online istentiszteletekbe.

IMAKÉRÉSEK:
·       Imádkozzunk, hogy Isten nyissa fel a szemünket, és vegyük észre végtelen szeretetét irántunk. Kérjük, hogy napról napra többet mutasson be nekünk szeretetteljes jelleméből.
·       Imádkozzunk az indonéz egyházvezetőkért és tagokért, ahol már többen megfertőződtek a koronavírussal, és meg is haltak.
·       Imádkozzunk Pápua Új-Guineáért, mert az ország nincs eléggé felszerelkezve járvány hatalmas kitörésének kezeléséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése