2020. május 12., kedd

100 nap imádságban - 47-ik nap május 12 - KEDD


A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

47. napi imacélok, 2020. május 12. (kedd)

Jézus hite

Itt van a szenteknek békességes tűrése, itt, akik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét! (Jelenések 14:12)

A Krisztus képességében való hit a teljes, mindenre kiterjedő megmentésünkre – ez jelenti a Jézus hitét. (Szemelvények Ellen G. White írásaiból, III. kötet, 172. o.)

KÖZPONTI KÉRDÉSEK:
Az utolsó napokban élünk. Most van itt az ideje, sokkal jobban, mint eddig valaha, hogy a legjobban bízzunk Istenben: ezen keresztülvisz minket. Jézus az életét, halálát, feltámadását és a Szavában levő ígéreteit és iránymutatását kínálja neked. Elkötelezte magát a megváltásod mellett. Csodálatos, ugye?
Valóban szeretnél hinni ebben és elfogadni mint tényt annak átformáló következményeivel az életedben? Azt akarod, hogy Krisztus fogja a kis gyönge hitedet, és formálja át rendíthetetlen hitté? Miért nem kéred meg arra, hogy végezze el benned ezt a munkát, ahogy nap mint nap követed az akaratát?

ÖRÖMMEL JELENTJÜK!
·       Olyan bátorító arról hallani, mennyi gyülekezetünk, lelkészünk, presbiterünk és más testvérünk kreatív, és tart rendszeresen online áhítatokat, közösségi órát és imaórát a helyi tagok számára. Nagyon hasznos lesz az egyháznak az előrehaladásunk. Ezáltal új és pozitív módon gondolkodunk arról, hogyan érjük el a körülöttünk élőket, akiknek Jézusra van szükségük.

IMAKÉRÉSEK:
·       Imádkozzunk a különböző missziós projektekért és evangelizációs erőfeszítésekért az indonéziai Észak-Sulawesin.
·       Imádkozzunk az adventista diákokért az egyiptomi Kairóban, akik most bizonyos helyi korlátozások miatt azon igyekeznek, hogy élelmiszer-adományokat kaphassanak a tagoktól.
·       Imádkozzunk az északnyugat-nigériai bátor testvérekért, akik az ebben a körzetben levő nagyon aktív terrorista csoportok, útonállók és bűnözők veszélyeztetése ellenére is ragaszkodnak az evangéliumi üzenethez.
·       Imádkozzunk a Fülöp-szigeteki hallgatókért, akiknek most gondot jelentenek a járvány idején bevezetett új órarend szerint szombaton tartott órák.



1 megjegyzés: