2020. május 11., hétfő

100 nap imádságban - 46-ik nap május 11 - HÉTFŐ


A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

46. napi imacélok (2020. május 11., hétfő)

A jézusi szeretet

Amiképpen az Atya szeretett engem, én is úgy szerettelek titeket: maradjatok meg ebben az én szeretetemben. (János 15:9)

Ha majd üdvözülök, Isten országában a megváltás tervének újabb és újabb mélységeit ismerhetem meg. Minden megváltott szent megismeri az Atya és a Fiú szeretetét, és úgy fogja értékelni, mint azelőtt még soha. Dicsénekeket énekelnek halhatatlan ajkukkal. Jézus szeretett minket, és az életét adta értünk. Megdicsőült testben, gazdagabb képességekkel, megtisztult szívvel, megtisztított ajakkal dicsérjük majd az üdvözítő szeretet nagyságát és gazdagságát. (27. levél, 1890.)

KÖZPONTI KÉRDÉSEK: Isten a szeretet. Ő alkotta meg a szeretetet. Nincs tisztább az isteni szív szereteténél. Ha Krisztus úgy szeret minket, mint az Atya Őt, akkor mi lehet vonzóbb annál, mint hogy tökéletes egyetértésben vagyunk vele? Jézus szeretete nem hasonlít össze senkit semmivel.
Vannak olyan dolgok az életedben, amit jobban szeretsz Krisztusnál? Van valami, ami fogva tartja a szívedet és az érzéseidet?
Kérd meg Jézust: tegyen rád mély benyomást azzal a tökéletes szeretettel, amellyel Ő szeret téged. Miért nem döntöd el ma, hogy befogadod ezt a szeretetet a szívedbe, és megteszed hitbeli utad legfőbb motivációjának?

ÖRÖMMEL JELENTJÜK!
·       Pár ország és néhány USA-tagállam (bizonyos megkötésekkel) már elkezdte újra megnyitni az üzleteket és cégeket.
·       A koronavírusos esetek száma és a halálozási arány is valamivel alacsonyabb, mint ahogy a korábbi előrejelzések jósolták.

IMAKÉRÉSEK:
·       Imádkozzunk a különféle építkezésekért a világon mindenütt (imaházak és iskolák építéséért). Könyörögjünk további felajánlásokért, valamint a tized és az adományok hűséges beadásáért.
·       Imádkozzunk Saint Vincentért és a Grenadine-szigetekért, mert borzasztó aszállyal néznek szembe most, a járvány csúcsán. Imádkozzunk esőért, és kérjük, hogy Isten áldja meg a helyi gyülekezetek szolgálatát.
·       Imádkozzunk azokért a testvérekért, akiket félelem gyötör a krízis idején.
·       Imádkozzunk helyes ítélőképességért, hogy megértsük, mi a különbség a kormány által támogatott egészségügyi intézkedések betartása és a hamis istentisztelet kikényszerítése között.



1 megjegyzés: