2020. május 9., szombat

100 nap imádságban - 44-ik nap május 9 - SZOMBAT


A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

44. napi imacélok (2020. május 9., szombat)

Jézus megismerése



Krisztus azért jött a világra, hogy mint a szeretet, könyörület, gyengédség és irgalom Istenét mutassa be az Atyát. Az Üdvözítő eloszlatta a sűrű sötétséget, amellyel Sátán igyekezett körülvenni Isten trónját. Az Atya újra az élet világosságaként állt az ember előtt. (Bizonyságtételek, V. kötet, 738. o.)

KÖZPONTI KÉRDÉSEK: Az örök élet nem csak egy örökké tartó életről szól, hanem az örök élet az Istennel való szeretetkapcsolatod folyamatos elmélyítése. Jobbára csak tudsz ezt-azt Jézusról, vagy mint Megváltódat és barátodat személyesen is ismered Őt?
Miért nem kezdődik el ma azzal az örökkévalóság, hogy megkéred Krisztust, tárja fel magát sokkal mélyebben neked, ahogy imádkozol, Bibliát olvasol, és másoknak beszélsz a szeretetéről és igazságáról?

ÖRÖMMEL JELENTJÜK!
·       „90 barátomnak szoktam elküldeni a »100 nap imában« anyagát. Ismerőseim közül sokaknak adhattam »A nagy küzdelem« című könyvből. Egy nem adventista barátom megkért rá, hogy tanulmányozzam vele Dániel és Jelenések könyve próféciáit.” (Thierry T.)
·       „Isten annyira megáldott minket, hogy a járvány ellenére is folytatni tudjuk ételosztási programunkat.” (Gloria D.)

IMAKÉRÉSEK:
·       Imádkozzunk világszerte azokért a tagokért, akik befolyási központokat létesítenek vagy már működtetnek.
·       Imádkozzunk a Fidzsi és Vanuatu szigetén élőkért, akikre a legutóbbi ciklon lecsapott.
·       Imádkozzunk világszéles oktatási intézményrendszerünkért. Kérjük, hogy találják meg a lehetőséget a keresztény oktatásra az online órák és egyéb módszerek segítségével. Esedezzünk, hogy továbbra is pozitív lelki befolyást áraszthassanak a tanulókra, és megmaradjon az anyagi biztonságuk is.



1 megjegyzés: