2022. május 11., szerda

40 nap imádságban - 9. nap - május 11. – SZERDA

40 nap imádságban - 9. nap - május 11. – SZERDA

A családod elérése

Ha pedig valaki az övéiről és főképen az ő házanépéről gondot nem visel: a hitet megtagadta, és rosszabb a hitetlennél." /1.Timóteus 5:8/

„…komolynak, szilárdnak és határozottnak kell lenned, hogy elvégezd kötelességedet családodban és ha lehetséges vidd magaddal őket. Ne kíméld erődet és vedd rá őket, hogy társuljanak veled a menny felé való utadon!" /White: Boldog otthon 352. o./

Szívhez szóló hívás

Mindannyiunknak vannak olyan családtagjai és rokonai, akik még nem szerettek bele Jézusba, és nem döntöttek úgy, hogy hűségesek lesznek hozzá. Vagy talán egyszer már követték Jézust, de eltávolodtak tőle. Lehet, hogy néhányan ateisták, vagy más oka van a döntésüknek. Talán még soha nem volt lehetőségük arra, hogy hallják, megértsék és lássák az evangéliumot szavakban és tettekben.

Felelősséged, hogy minden tőled telhetőt megtegyél, hogy finoman, kedvesen, sok bölcsességgel és szeretettel elérd ezeket a családtagokat! Mutasd meg nekik, hogy törődsz velük! A megfelelő időben mutass rá Jézus igazságára és szeretetére!

Fogod-e imádsággal végezni a közbenjárásnak és a szolgálatnak ezt a fontos munkáját a megtéretlen családtagjaidért?

Elkötelezed-e magad, hogy figyelmesebben fordulsz feléjük?

Imakérések

● Imádkozzunk családunkért! Vannak olyan családtagjaink, akikkel problémáink vannak? Imádkozzunk értük és magunkért is! Keressük a módját annak, hogyan szolgálhatunk nekik! Szavainkkal és tetteinkkel irányítsuk Jézushoz őket!

● Imádkozzunk egyházunk és gyülekezetünk kimaradt tagjaiért!

● Imádkozzunk, hogy Isten adjon erőt gyermekeinknek (lelki gyermekeinknek is), hogy ellen tudjanak állni Sátán támadásainak és megtévesztéseinek! Igényeljük az Ézs 49:25-ben leírt ígéretet, miközben imádkozunk!

● Imádkozzunk gyermekeink hitének biztonságáért és megőrzéséért! Imádkozzunk, hogy lángra lobbanjon bennük a személyes misszióban való részvétel vágya!

● Imádkozzunk, hogy Isten Lelke hatalmasan áradjon ki a Generál Konferencia minden vezetőjének és munkatársának családtagjaira!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése