2022. május 26., csütörtök

40 nap imádságban - 24. nap - május 26. – CSÜTÖRTÖK

40 nap imádságban - 24. nap - május 26. – CSÜTÖRTÖK

Jézus páratlan varázsa

„Sőt most is kárnak ítélek mindent Krisztus Jézus, az én Uram ismeretének páratlan nagyságáért. Őérte kárba veszni hagytam, és szemétnek ítélek mindent, hogy Krisztust megnyerjem. Hogy kitűnjék rólam őáltala: nincsen saját igazságom a törvény alapján, hanem a Krisztusba vetett hit által van igazságom Istentől a hit alapján" /Filippi 3:8-9/

„Ahogy a Biblia tanulmányozója megpillantja a Megváltót, a lelkében felébred a hit, az imádat és a szeretet titokzatos ereje. Krisztusra szegeződik a tekintete, és annak hasonlatosságára jut, akit imád." /Nevelés, 192.o./

„A Bibliát kell kutatnunk, mert az beszél nekünk Jézusról. Ahogy olvassuk, meglátjuk Jézus páratlan szépségét és beleszeretünk a Golgota Emberébe.  /LS, 293/

Szívhez szóló hívás

Vágyik-e a szíved arra, hogy megértsd „Jézus páratlan varázsát" és megismerd, szeresd Jézust mindenekfelett? Azon tűnődsz, hogyan lehet ilyen kapcsolatod Vele? Legyen bátorságod! Emeld tekintetedet Őrá! Imádsággal tanulmányozd életének és halálának jeleneteit! Ismerd fel áldozatának mélységes ajándékát! Ő ezt érted tette, személyesen érted. Gondolkodj el azon, hogy Ő szeret téged, és még a saját örök életénél is többre értékel téged. Hidd el, hogy bűnbocsánatot biztosított számodra, és az Ő igazsága mindenre elégséges. Gondolkodj ezeken a dolgokon, és hagyd, hogy Jézus páratlan varázsa ma megolvassza a szívedet!

Imakéréseink

● Imádkozzunk Isten Igéjének tanulmányozása közben, hogy az Ő Lelke tárja fel szívünk előtt Jézus páratlan szépségét! Vigyen egyre mélyebbre Jézus személyes megismerésének örömébe!

● Imádkozzunk, hogy Isten tárjon fel minden bálványt az életünkben, amely elvonja figyelmünket Jézus szépségének meglátásától!

● Imádkozzunk, hogy Isten segítsen naponta megosztani az Ő szeretetét a körülöttünk élőkkel!

● Imádkozzunk, hogy Isten mély hittel rendelkező, tanítható és alázatos vezetőket adjon: olyan vezetőket, akik Krisztusközpontú vezetést biztosítanak, miközben az Ő egyháza betölti a világ számára a mennyben született megbízatását!

● Imádkozzunk, hogy a Generál Konferencia ülésszakának küldöttei komolyan kérjék Isten akaratának megvalósulását! Adják át magukat az Ő akaratának, bármi legyen is az!


1 megjegyzés: