2022. május 4., szerda

40 nap imádságban - 2-ik nap - május 4 - SZERDA

 Alázat – keresés – fordulat

„Ha népem, amelyet nevemről hívnak, megalázza magát, imádkozik, keresi arcomat, és megtér gonosz útjairól, akkor meghallgatom az égből, és megbocsátom bűneiket, és meggyógyítom földjüket." / 2Krónikák 7:14/

„A bűnbánat, az alázat, a megtört szív és a megtört lélek azok az áldozatok, amelyeket Isten elfogad." / Review and Herald, 12./19./1899./

Szívhez szóló hívás

A bűn olyan súlyos és rettenetes, hogy semmi, amit valaha is tehetünk, semmilyen jótett nem tudja megszüntetni azt a szakadékot, amelyet a bűn okozott.  Isten végtelen irgalmasságában nem kéri tőlünk azt, amit önmagunk nem tudunk megtenni. Ő elfogadja az egyszerű, alázatos beismerést, hogy szükségünk van rá. Érzed, hogy szükséged van Isten megbocsátására? Az Ő gyógyítására? Megkaphatod, még ma! Egyszerűen fordulj most azonnal Jézushoz imádságban, és valld meg, hogy szükséged van rá! Aztán döntsd el, hogy bízol az Ő mindenre elégséges kegyelmében!  Erőt ad járásodhoz, miközben elfordulsz a gonoszságtól, és az Ő igazságossága felé fordulsz.

Imakérések
● Imádkozzunk Istenhez, hogy nyilvánvalóvá tegye, mennyire nagy szükségünk van az Ő kegyelmére!

● Imádkozzunk, hogy Isten segítsen nekünk bízni az Ő erejében, hogy győzelmet arassunk a bűnnel való személyes, mindennapi küzdelmünkben!

● Imádkozzunk, hogy a Szentlélek kiáradjon lelkipásztorunkra és a gyülekezetünkre!
● Imádkozzunk, hogy az imádságos lelkület töltse be mindazok szívét, akik vezetői pozícióban vannak!

● Imádkozzunk, hogy Isten javítson meg minden megszakadt kapcsolatot az életünkben, amelyet helyre kell állítani! Adjon nekünk bűnbánó szívet és valódi alázatot, ha megsebeztünk valakit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése