2020. március 31., kedd

100 nap imádságban - 5-ik nap március 31 - KEDD


A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

5. napi imacélok, 2020. március 31. (kedd)

„Ha azért ti gonosz létetekre tudtok a ti fiaitoknak jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ad a ti mennyei Atyátok Szentlelket azoknak, akik tőle kérik.” (Lukács 11:13)

A jövőben bekövetkező fontos eseményként tekintünk a Szentlélek kitöltésére az egyházra, pedig az egyháznak az a kiváltsága, hogy már most is elnyerheti Őt. Keressétek, imádkozzatok érte, higgyetek benne. Bízzunk a Szentlélekben, és a menny is arra vár, hogy ránk árassza.” (The Review and Herald, 1895. március 19.)

1.    Imádkozzunk az újonnan diagnosztizáltak COVID-19-betegekért. Könyörögjünk a náluk alkalmazott kezelési módszerekért.
2.    Imádkozzunk az adventista egyház tagjaiért, hogy elsőként mutassák be az egészséges életmód szokásait és az immunrendszert erősítő olyan természetes módszereket, mint hogy sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, hideg-meleg váltófürdőt vesznek, és kinyitják az ablakokat, hogy friss levegőt lélegezzenek be.
3.    Imádkozzunk magunkért mint egyházért, hogy tudatában legyünk: hogyan használhatjuk fel az egészségügyi üzenetünket, a „evangélium jobb kezét”, és oszthatjuk meg online egészségügyi oktatás, videók formájában és más ötletes megoldásokkal, elérve vele az embereket.
4.    Imádkozzunk: ahelyett, hogy ezt a megnövekedett időt világi szórakozással töltenénk otthon, használjuk ki Isten Szavának tanulmányozására, imádkozásra és olyan könyvek olvasására meg videók nézésére, amik a hitünket növelik.
5.    Imádkozzunk azért, hogy a gyülekezetek világszerte terveket kovácsoljanak az egyháztagok egymással kapcsolatban tartására az elszigeteltség idején.


2 megjegyzés:

  1. Áldunk Istenünk, és magasztalunk, minden célkitűzésért, és annak, megvalósításához,..Kérünk ! Küld Szentlelkedet ! Ámen . Áld meg Vezető Testvéreinket, erővel-egészséggel, és, Nagy Népedet, engedelmességgel !
    Legyünk egy akaraton ! Ámen.

    VálaszTörlés