2020. március 30., hétfő

100 nap imádságban - 4-ik nap március 30 - HÉTFŐ


A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/


4. napi imacélok, 2020. március 30. (hétfő)


„Nem félhetsz az éjszakai ijesztéstől, a repülő nyíltól nappal; a dögvésztől, amely a homályban jár; a döghaláltól, amely délben pusztít. Elesnek mellőled ezren, és jobb kezed felől tízezren; és hozzád nem is közelít.” (Zsoltárok 91:5–7)
„A hit akkor erősödik meg, ha kételkedésekkel és ellenkező hatásokkal kerül összeütközésbe. Az ilyen próbákban nyert tapasztalat értékesebb a legértékesebb drágaköveknél is.” (Bizonyságtételek, III. kötet, 555. o.)

1.    Imádkozzunk azért, hogy Isten teljesítse be a 91. zsoltár ígéreteit, és vonjon kordont gyermekei köré, megvédve őket a világunkat utolérő koronavírus-járványtól.
2.    Imádkozzunk, hogy ez az egész földre kiterjedő krízis fordulópont legyen az egyház történetében, és a lakosság ráébredjen Jézus közeli visszatérésére.
3.    Imádkozzunk a nagyvárosok zsúfolt lakásaiban élőkért, hogy kreatívan őrizzék meg az egészségüket, és módot találjanak arra, hogy kapcsolatban maradjanak másokkal. Különösen a négy fal közé szorult gyerekekért esedezzünk.
4.    Imádkozzunk a világszéles egyház vezetősége számára bölcsességért, mert most is sok döntéssel néznek szembe. Kérjünk mennyei bölcsességet ezekben a kihívásokkal teli időkben.
5.    Imádkozzunk bölcsességért kormányunk és a világ vezetői számára ebben a nehéz időszakban. Imádkozzunk azért, hogy a csúcsvezetők és a kormányhivatalnokok között őszinte istenkeresés induljon meg.


1 megjegyzés: