2022. június 7., kedd

40 nap imádságban - 37. nap - június 8. – SZERDA

40 nap imádságban - 37. nap - június 8. – SZERDA

A második angyal

„És más angyal követé azt, mondván: Leomlott, leomlott Babilon, a nagy város! mert az ő paráznaságának haragborából adott inni minden pogány népnek." /Jelenések 14:8/

Istennek még mindig van népe Babilonban. Az Ő ítéletének következményei előtt ezeket a hívőket ki kell hívni onnan, hogy ne vegyenek részt bűneiben, és ne részesüljenek csapásaiban." /Maranatha, 171. o./

Szívhez szóló hívás

A második angyal üzenete rövid és világos: ez a világ minden hamis hitrendszerével, intézményével és mozgalmával együtt romlott, megbízhatatlan és bukásra ítélt. Az egyetlen válasz erre a helyzetre az, hogy bizalmadat a Szilárd Sziklába, az egész emberiség Teremtőjébe és Megváltójába, Jézusba veted! Babilon valóban bukott, mégis sokan vannak Babilonban, akik már felismerték ezt a valóságot. Igazi keresők, akik az igazság hívására várnak, hogy kijöhessenek.

Lehet, hogy te már kijöttél Babilonból, de vajon Babilon kijött-e belőled?  Vannak még olyan területek az életedben, ahol bízol e világ romlott rendszerében? Add ma magadat a Mindenhatónak! Csatlakozz Jézushoz, ahogy hívja az embereket erről a süllyedő hajóról!

Imakéréseink

● Imádkozzunk a három angyal üzenetének mélyebb megértéséért!

● Imádkozzunk Istenhez, hogy távolítson el mindent, ami "babiloni" a szívünkben! Adjon bátorságot, hogy az embereket ki tudjuk hívni a zűrzavarból!

● Imádkozzunk a Generál Konferencia mai ülésszakának üléseiért és a világegyházra vonatkozó döntéseiért!

● Imádkozzunk a Generál Konferencia Ifjúsági Szolgálataiért és a helyi gyülekezeteink ifjúsági szolgálataiért! Használja őket Jézus arra, hogy vezessék gyermekeinket Jézushoz!

● Imádkozzunk a világ legszegényebb és legelhagyatottabb területeiért! Imádkozzunk Isten Lelkéért, hogy hatalmas ereje és csodái által megtörje az ellenség erődítményeit!

● Imádkozzunk kitartóan a 7 személyért! Soha ne adjuk fel!

2 megjegyzés: