2019. június 3., hétfő

Heti imacélok - június 2-9 - IZGALMAS TAPASZTALAT - MAGYAR IMACÉLOK


Ezen a héten arról olvashatunk, hogy Isten angyala megvédett egy prédikátort a lázadó tömegtől.
Itt találod az összes tapasztalatot és imacélt:   http://100napimadsagban.blogspot.hu/

Heti imacélok
(2019. június 2-9.)

·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok továbbra is a Mobil Wellness Klinikáért, amely 2019. június 2-6. között fog működni Indiában, egy Teljes Tagbevonás program előkészítéseként. Az evangelizációs összejövetelek szerte az országban 2019. június 12-30. között lesznek. Imádkozzunk azért, hogy Isten hatalmas módon munkálkodjon ezeken az összejöveteleken!
·       Imakérés: Imádkozzunk azokért, akik előadásokat tartanak, és tapasztalatokat mondanak el a Teljes tagbevonás alkalmain! Imádkozzunk azért, hogy Isten készítse fel az emberek szívét már most, hogy befogadják az Ő Igéjét!
·       Imakérés: A világegyház harmadik negyedévi Ima-és böjtnapja 2019. július 6-án kerül megrendezésre. Tervezd úgy, hogy csatlakozol ehhez a világméretű imaközösséghez, és imádkozz azért, hogy ennek eredményeképpen sok élet megváltozzon az örök élet számára. Az angolul tudók már most megismerkedhetnek az anyaggal itt:
https://www.revivalandreformation.org/resources/all/prayer-and-fasting-days . Magyar nyelven, az unió honlapján fog megjelenni a felolvasás és segédanyag.
·       Imádkozzunk azért, hogy Isten Szentlelkének hatalmas mértékét adja, és mutassa meg nekünk, hogyan lehetünk hatékonyabbak a bizonyságtevésben az Ő dicsőségére!
·       Imakérés: Imádkozz azért, hogy Isten Szentlelkének hatalmas mértékét töltse ki helyi gyülekezetedre! Imádkozzunk azért, hogy oly módon munkálkodjon, hogy az emberek vonzódjanak a gyülekezethez, hogy meglássák Isten hatalmas tetteit!
·       Imakérés: Imádkozz azért, hogy Isten Szentlelkének hatalmas mértékét töltse ki helyi lelkészedre! Imádkozz a házasságáért, családjáért, gyermekeiért és sokoldalú feladataiért! Imádkozz azért, hogy Isten egy különleges védőkerítést vonjon élete és szolgálata köré!
·       Imakérés: Imádkozz azért, hogy Isten úgy munkálkodjon világszéles egyházában, mint még eddig soha, és azért is, hogy a megígért késői eső megérkezzen.


Magyar imacélok:
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok a magyar Unió e heti imacéljaiért: ATF – Dr. Szilvási József rektor és munkatársai; Farmos – Henter Barna, Kunszentmárton – Soós Róbert, valamint Podina István nyugalmazott lelkipásztorért.
·       Imakérés: Imádkozzunk a nyári táborok szervezéséért, hogy sok ember kerüljön közelebb Jézushoz és csatlakozzon szolgálatához (Találkozás Jézussal tábor, Missziókonferencia, Ifjúsági táborok, Lelkészcsaládok tábora stb.)
·       Imakérés: Imádkozzunk a magyarországi befolyásközpontokért (Debrecen, Miskolc és az induló nyíregyházi befolyásközpontért)!

Egy angyal, aki megmentette az összejövetelt – Írta: Chantal Klingbeil

Évekkel ezelőtt, több százan zsúfolódtak be egy latin iskolába Norvégia fővárosában. Azért jöttek el, hogy meghallgassák az amerikai prédikátort, aki olyan furcsa új tanításokat hirdetett Jézus közeli eljöveteléről. John Matteson meglepődve látta a megtelt helyiséget. Amint felállt prédikálni, észrevette, hogy nem mindenki azért van ott, hogy őt hallgassa. Egyesek kiabáltak és félbe akarták szakítani az előadást, mások meg zendülést akartak kelteni.

A prédikáció felénél egy jól ismert lelkész felállt és elkezdett sértegető szavakat kiabálni Johnra. Támogatói közül néhányan biztatták, míg mások pisszegni kezdtek. Izgalom söpört végig a hallgatóságon, mint a hullám a viharos tengeren. John rájött arra, hogy bajban vannak.

„Istenem, kérlek, segíts meg” – suttogta John. Abban a pillanatban egy magas férfi felállt a terem karzatán és nagyon hangosan kiáltott, úgy hogy a hangzavarban is jól lehetett hallani, és megparancsolta, hogy mindenki azonnal legyen csendben. A legfurcsább dolog történt. Mindenki leült és elcsendesedett, annyira, hogy egy gombostű leesését is meg letett volna hallani. John befejezte az előadást, és imádkozott.

A folyóson az emberek az asztal körül tolongtak, hogy könyveket vásároljanak. John megkérte az egyik teremdiakónust, aki a terem kijáratánál állt, hogy hívja hozzá a magas idegent, mert meg akarta köszönni neki a segítséget. A teremdiakónus perceken belül visszaért, és elmondta, hogy senki sem látta a magas idegent elmenni, mégsem találták sehol a teremben. John rájött arra, hogy Isten újra elküldte az Ő angyalát, hogy megsegítse szolgáját, az imára való válaszként. Nem gyakran látjuk őket, de néha lehetnek magas ismeretlenek is.


3 megjegyzés:

  1. Legyen az Úr neve Áldott most és mindörökké,a Názáreti Jézus Krisztus Szent és olthatatlan nevében Ámen!

    VálaszTörlés
  2. Az ÚR csodásan működik, de útja rejtve van! Ámen!

    VálaszTörlés