2017. május 30., kedd

Heti imacélok - május 28-június 4. IZGALMAS TAPASZTALAT - MAGYAR IMACÉLOK

Heti imacélok  
(május 28 - június 4.)

·       Imakérés: Kérlek, imádkozzatok az egyházunk által működtetett Egészség Központért Kenyában, amit azért épített a közösség, hogy az egészségügyi evangélizációt végezzék. Jelenleg arra van a legnagyobb szükségük, hogy még több egészségügyi dolgozó csatlakozzon hozzájuk. Kérlek, imádkozzatok azért, hogy Isten gondoskodjon erről.
·       Imakérés: Ahogy a menekültválság folytatódik, kérlek, imádkozzatok azért, hogy megtaláljuk azokat az embereket az észak-amerikai és ausztráliai városokban, akik szívesen megtanulnák, hogyan érhetik el a letelepült menekülteket, akik különböző vallási háttérrel rendelkeznek. Imádkozzunk olyan önkéntesekért, akik segítenek elérni ezeket a menekülteket, olyan városokban, ahol a legtöbben vannak – pl.: Houston, Atlanta és Toronto.
·       Imakérés: Az Arizona Sonshine 2017 egészségről szóló esemény június 15 és 16-án kerül megrendezésre Prescott Valleyben. Kérek, imádkozzatok az önkéntesekért, a résztvevőkért és mindenekfölött az esemény sikeréért. (Információért látogass ide: http://arizonasonshine.com)
·       Imakérés: Ezen a nyáron, Észak-Amerikában rengeteg tábori találkozót szerveznek. Kérlek, imádkozzatok azért, hogy Isten megáldja ezeket a találkozókat, a gyülekezeti tagok pedig indíttatást érezzenek arra, hogy még odaadóbban szolgálják a Isten országnak művét.
·       Kérlek, imádkozzatok azért a rengeteg adventista fiatalért, akik most végzik/végezték el az iskolájukat. Imádkozzunk, hogy Isten segítsen nekik meghozni a megfelelő döntést jövőjükre nézve!

Magyar imacélok:
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok a nyári táborok, a Missziókonferencia, és a Találkozás Jézussal tábor szervezéséért, hogy sok áldást jelentsenek a résztvevőknek és megújulást az egész egyháznak.

Imádság erőért, hogy házról házra járjunk – írta: Susy Solomon
Házról házra járni, és bizonyságot tenni, sosem volt könnyű nekem. Megállás nélkül azért imádkozom, hogy Isten fel tudjon használni engem, és bátorságot adjon, hogy beszélhessek róla. Meg vagyok győződve, hogy választ kapok imáimra.

Ez elmúlt öt hétben a barátaim és én embereket hívtunk meg arra az evangélizációs sorozatra, melyet gyülekezetünkben tartunk. Szombaton is elmentünk, és olyan könyveket osztottunk, mit pl. Jézus élete, A nagy küzdelem, ezen kívül pedig egészségről szóló kiadványokat is. Miközben ezt a munkát végeztük, éreztük Isten erejét, ahogy bátorságot ad nekünk. Tudom, hogy ez egy közvetlen válasz volt az imáimra.

Egyik szombaton, Isten még nagyobb áldására várva azért böjtöltünk, hogy jöjjön el közénk a Szentlélek, és erőt kapjunk a bizonyságtevéshez. Azért is imádkoztunk, hogy Isten vezessen minket a megfelelő emberekhez, akiknek épp szükségük van arra, hogy megkapják könyveinket. Azon a napon, amikor kimentünk, olyan magabiztosan köszöntem az embereknek és beszéltem velük, mint még soha azelőtt. Boldogan mosolyogtam, miközben átnyújtottam a könyveket, és elhatároztam, hogy akárki is nyit ajtót, felajánlok neki egy könyvet. Még egy muzulmán nő is elfogadott tőlünk egyet.

Az volt a legbátorítóbb, amikor láttuk, ahogyan Isten éppen a megfelelő emberekhez vezet minket. Az egyik férfi éppen azért imádkozott, hogy Isten adjon neki valamit olvasni, mi pedig pont felbukkantunk nála egy könyvvel. Mások ott helyben elkezdték olvasni a kiadványokat. Egy hölgy elmondta nekünk, hogy éppen most vesztette el a lányát, és gyászol. Nekünk pedig lehetőségünk adódott, hogy a reményről beszéljünk neki, és imádkozzunk érte.

Miközben nem tudhattuk pontosan, mi lesz fáradozásaink eredménye, azt tudtuk, hogy Isten munkálkodik. Végtelenül örülünk annak, hogy válaszolt imáinkra, és elvette félelmeinket. Ő azt akarja, hogy mindenki megmeneküljön. Elhagyta értünk a mennyet. Mi is el tudjuk hagyni házunk kényelmét érte, és kimenni az utcákra?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése