2017. június 6., kedd

Heti imacélok - június 4-11. IZGALMAS TAPASZTALAT - MAGYAR IMACÉLOK

Heti imacélok
(június 4-11.)

·       Imakérés: Kérlek, imádkozzatok azért a sok emberért, akik most júniusban fognak megkeresztelkedni szerte az Inter-európai Divízióban, a Teljes tagbevonás eseményeinek eredményeképpen! Imádkozzunk azért, hogy minden újonnan keresztelt személy szilárdan megalapozódjon, és elkötelezett legyen a bibliai igazságok iránt!
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok az Észak-amerikai Divízióban található 60 kórházért, 1200 iskoláért és 15 egyetemért, hogy sokan megismerjék Krisztust ezekben az intézményekben, és az ott folytatott missziómunka által!
·       Imakérés: Imádkozzunk azokért, akik elvesztették gyermekeiket és hozzátartozóikat a nemrégiben, Mexikóban történt buszbalesetben! Könyörögjünk a terrorcselekmények és támadások érintettjeiért is Európában és a Közel-Keleten!
·       Imakérés: Imádkozzunk a Misszió a nagyvárosokért programokért a Dél-afrikai-indiai-óceáni Divízióban! A divízió főként a dél-afrikai Johannesburgra és a zimbabwei Harare városára összpontosítja törekvéseit, ahol a tehetősebb rétegeket igyekeznek elérni. Imádkozzunk azért, hogy a gondviselés segítsen olyan befolyásos emberekkel megismerkedni az ott élő testvéreknek, akik a tanultakat másokkal is megosztják majd a közösségi oldalakon és a médiában!
·       Imakérés: Imádkozzunk a Transz-európai Divízióban élő gyülekezeti tagokért, hogy megtalálják az utakat, hogyan érjék el az elvilágiasodott európai társadalmak tagjait! Imádkozzunk bölcsességért számukra, hiszen szolgálniuk kell a menekülteknek is, akik beléptek országaikba.

Magyar imacélok:
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok a nyári táborok, a Missziókonferencia, és a Találkozás Jézussal tábor szervezéséért, hogy sok áldást jelentsenek a résztvevőknek és megújulást az egész egyháznak.

Csodák az imaséta során a tajvani Pillangó Gyülekezetben – Andrew McChesney
Gondolkodtál már azon, mit tehetne Isten érted és hittestvéreidért, ha elkezdenétek sétálni a gyülekezet és otthonotok szomszédságában, és imádkoznátok az emberekért, és lelkük üdvösségéért?

Sorozatunkban most egy különleges történettel örvendeztetünk meg titeket. Egy rövid, kétperces videóbejátszást osztunk meg veletek, amit Andrew McChesney, az Adventist Mission munkatársa készített. Ebben arról tesz bizonyságot, hogyan válaszol Isten a Pillangó Gyülekezet imáira, a tajvani Telarukában.

Ahogy mondják, egy kép felér ezernyi szóval. Íme a képes beszámoló, amit kár lenne kihagyni:

A kisfilm magyar szövege:
A Telarukában működő gyülekezetben vagyok, Tajvan északi részén. A gyülekezeti tagok itt minden reggel hatkor találkoznak, és valami különlegeset tesznek. Nézzük csak, hogy mit!

Láttam, hogy a tagok dicsőítő énekeket énekelnek, aztán imádkoznak Isten vezetéséért. Ezután elindulnak az imasétára ebben a faluban, ahol mintegy 600 ember él. A gyülekezeti tagok minden reggel megteszik ezt az imasétát.

Megálltunk egy olyan hölgy házánál, aki a következő hónapban megy majd férjhez. Imádkoztunk érte. Aztán könyörögtünk egy nagymamáért, aki rákbetegségben szenved. Utoljára a községháza előtt álltunk meg. Aztán elfogyasztottuk kenyérből, meleg szójatejből, almából, ananászból és mangóból álló reggelinket.

Calvin lelkész elmondta nekem, hogy az imaséták eredményeképpen már 25 ember keresztelkedett meg, mintegy hat hónap alatt. A gyülekezetnek immár 65 tagja van.


Azzal az elhatározással jöttem el a Pillangó Gyülekezetből, hogy sokkal többet fogok imádkozni. Imádkozzunk többet mindnyájan!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése