2019. április 2., kedd

Heti imacélok - március 31 - április 7 - IZGALMAS TAPASZTALAT - MAGYAR IMACÉLOK


Ezen a héten az idei Tíznapos imaközösség alkalmaival kapcsolatban olvashatunk tapasztalatokat.  
Itt találod az összes tapasztalatot és imacélt: http://100napimadsagban.blogspot.hu/

Heti imacélok
(2019. március 31-április 7.)
Írta: Ted N. C. Wilson

·       Imakérés: Kérlek, imádkozzatok még erőteljesebben a megújulásért és reformációért szerte a világon minden gyülekezeti tag, gyülekezet, intézmény, egyházterület, unió, divízió életében, az egész egyházban! Kérjük együtt buzgó imában a Szentlélek késői esőjét Jóel 2, Hóseás 6 és Apostolok cselekedetei 2 fejezetének értelmében!
·       Imakérés: Imádkozzatok mind a 13 divízió és a csatolt uniók (Közel-Keleti, és Észak-Afrikai Unió) terveiért és tevékenységeiért, a Misszió a nagyvárosokért programért!
·       Imakérés: Imádkozzunk, hogy egyéni és közösségi szinten is olvassák az emberek a Higgyetek az ő prófétáinak napi olvasmányait, ami a Biblia, Isten szent Szava olvasására és tanulmányozására bátorít.
·       Imakérés: Imádkozzunk, hogy egyházunk vezetése és tagsága részéről szívbéli hála és teljes elfogadás mutatkozzon meg a prófétaság Lelke írásai iránt, és mindenki rendszeresen olvassa ezeket a műveket!
·       Imakérés: Imádkozzunk erős összetartásért és egységért az egyházszervezet és a támogató szervezetek között, hogy egységesen tudjuk előrevinni az egyház misszióját!
·       Imakérés: Imádkozzunk azért, hogy az egyház vezetői és tagjai egyaránt annak biztos tudatában legyenek, hogy a végidőben élünk, és Jézus hamarosan visszajön!

Magyar imacélok:
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok a Debreceni ReményPONT által szervezett Házasságerősítő programért, amelyet 2019. április 14-re terveztek a Hotel Lyciumba, Mihalec Gábor testvér vezetésével. Imádkozzatok érte, gyertek el házastársatokkal, vagy ajánljátok ismerőseiteknek! Bővebb információ itt: http://debrecen.remenypont.hu/kapcsolaterosito-trening-paroknak/
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok a magyar Unió e heti imacéljaiért: Ifjúsági Evangélizáció és az Ifjúsági Világnap; Bp. Óbuda – Bodnár János,Gáborján, Geszt (szórvány) – Farkas Attila, valamint Horváth Sándorné nyugalmazott lelkipásztorért.
·       Imakérés: Imádkozzunk gyülekezeteinkért, amelyek a téli-tavaszi missziós és evangelizációs munkájukat végzik!
·       Imakérés: Imádkozzunk a magyarországi befolyásközpontokért (Debrecen, Miskolc és az induló nyíregyházi befolyásközpontért)!

Isten közbelépett, és megmentette az életét! –  Bizonyságtételek a Tíznapos imaközösség idejéből

A Tíznapos imaközösség harmadik napján az imacsoport előtt imádkoztam, amikor arra éreztem késztetést, hogy Isten közbelépését kérjem valaki életében, aki öngyilkosságot tervez. „Uram, ne engedd, hogy véghezvigye az illető! Kérlek, lépj közbe!” Másnap iszonyúan megdöbbentem, amikor megtudtam, hogy az adott időben éppen saját nagynéném próbált öngyilkos lenni. De az imáinkra válaszként Isten közbelépett, s megmentette az életét. Most, amikor ezt a bizonyságtételt írom, már jól van a nagynéném, és Isten dolgozik az életében. Mindnyájan dicsőítjük az Urat azért, hogy ilyen csodálatos választ küldött az imáinkra. – N. K. Zambiából
                                             
Kimondhatatlanul hálás vagyok az Úrnak a Tíznapos böjt- és imaközösségért! 2016 óta imádkoztam azért, hogy a gyülekezetem aktívan bekapcsolódjon a kezdeményezésbe, és ebben az évben végre megtörtént. Imacsoportokat alakítottunk szerte a városban, és a gyülekezetünk tagjai minden nap összejöttek imádkozni. Mindegyik csoportban nagyon magas volt a részvételi arány, és egyértelmű, hogy az Úr válaszol imáinkra, és betölti a közösséget az ő jelenlétével. Hálás vagyok Jer 33:3 ígéretéért, amely így szól: „Kiálts hozzám, és felelek, nagy dolgokat mondok neked és megfoghatatlanokat, amelyeket nem tudsz.” (ÚRK) Isten válaszolt az imáimra! – M. M. Dél-Afrikából

A Tíznapos imaközösség eredményeként Isten nagyon mély munkát kezdett el a szívemben. A megbocsátással küzdöttem, de Isten megváltoztatta a szívemet. Megbocsátó szeretetet ültetett belém azok iránt, akik bántalmaztak engem; emlékeztetett arra, hogy Ő már előbb megbocsátott nekem. Másik problémám is volt: féltem bizonyságot tenni Jézusról, de Isten elvette a félelmemet, és most bátran bizonyságot teszek Megváltómról! Milyen csoda ez! Egy másik csoda, amit megtapasztaltam, a gyógyulás. Egy bizonyos mellkasi fertőzéssel küzdöttem, de ez is szűnik lassan, dicsőség az Úrnak! Tudom, hogy Ő meghallgatta imáimat, és minden imát, amit csak felküldtünk hozzá. Alig várom, hogy még több bizonyságtételt elmondhassak az ő kegyelméről és irgalmáról! – A. D. Dél-Szudánból

Az idei Tíznapos imaközösségben megtapasztaltuk a Szentlélek kiáradását. Nem tudom, hogyan fejezhetném ki hálámat Isten iránt ezért a hihetetlen tapasztalatért. A bibliatanulmányozó csoportunk minden nap kis imaköröket alkotott, ahol szó szerint önvizsgálatot tartottunk, és igényeltük Isten Igéjének ígéreteit mindennapi életünkre. Csodálatos áldást nyertünk. Köszönjük a Tíznapos imaközösséget! – S. C. a Közel-Keletről



1 megjegyzés:

  1. Csodálatos Istenünknek minden lehetséges!
    Áldjuk és magasztaljuk ŐT életünknek minden idejében! Ámen!

    VálaszTörlés