2019. február 19., kedd

Heti imacélok - február 17-24. IZGALMAS TAPASZTALAT - MAGYAR IMACÉLOK


Ezen a héten a Tíznapos imaközösséggel kapcsolatos tapasztalatokat olvashatunk.
Itt találod az összes tapasztalatot és imacélt: http://100napimadsagban.blogspot.hu/

Heti imacélok
(2019. február 17-24.)

·       Imakérés: Majdnem 500 evangélizációs előadás ért véget Jamaicában a közelmúltban, amit egy az egész szigetre kiterjedő missziós program követett, erős hangsúllyal az életmódon. Kérünk, imádkozzatok azokért, akik ezeken az alkalmakon döntést hoztak Krisztus mellett és az egészséges életmód mellett!
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok egyházunk vezetőinek egészségéért, akik az egyház világszéles missziójában dolgoznak! Imádkozzunk azért, hogy tudatában legyenek annak, hogyan gondoskodhatnak legjobban testük templomáról. Emlékezzetek meg helyi gyülekezetetek lelkészéréről és vezetőiről is!
·       Imakérés: Kérünk, csatlakozzatok hozzánk a következő városért való imában: Longyang, Kína délkeleti részén található, 290 000 ember lakja. Ez a város kardjairól és különleges porcelánjáról híres. Longyangban egy terület el van különítve a She nemzetiségi kisebbség számára. A She a tartomány legnagyobb etnikai kisebbsége.
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok áldásért Longyang számára a következő területeken:
o   Imádkozzunk bölcsességért a longyangi vezetők számára!
o   Imádkozzunk a longyangi családokért!
o   Imádkozzunk a She nemzeti kisebbségért!
o   Imádkozzunk a fiatalokért, akik nagy döntések előtt állnak!
o   Imádkozzunk azokért, akik betegségekkel küszködnek Longyangban!
o   Imádkozzunk azért, hogy a város legmagányosabb idősei barátokra találjanak!
o   Imádkozzunk a longyangi nőkért – biztonságukért, tanulmányaikért és jólétükért!
o   Imádkozzunk a longyangi férfiakértbölcsességért, karrierükért és életcéljaikért
·       Imakérés: Lassan itt van március! Kérünk, imádkozzatok továbbra is a Generál Konferencia Ifjúsági Szolgálatok Osztályáért, ahol azt tervezik, hogy cserkészeket és fiatal felnőtteket képeznek és mobilizálnak arra, hogy 100 000 különböző helyen prédikáljanak a világkülönböző részein a Teljes ifjúság bevonása program keretén belül. Ez a program 2019 márciusában kezdődik.

Magyar imacélok:
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok a magyar Unió e heti imacéljaiért: Csizmadia Róbert uniótitkár; Bp. Józsefváros – Járai Zsolt, Debrecen Józsa, Deszk – Szöllősi Árpád TET kincstárnok, Kovács László, valamint Erdődi József nyugalmazott lelkipásztorért.
·       Imakérés: Imádkozzunk gyülekezeteinkért, amelyek a téli-tavaszi missziós és evangelizációs munkájukat végzik!
·       Imakérés: Imádkozzunk a magyarországi befolyásközpontokért (Debrecen, Miskolc és az induló Nyíregyházi befolyásközpontért)!

A mi mennyei Atyánk egy Úriember – A Tíznapos imaközösség tapasztalatai

A Tíznapos imaközösség hatalmas áldás volt számomra. Személyes ébredési tapasztalatot szereztem és az Istennel való kapcsolatom is megerősödött. A hitem is növekedett, és rájöttem arra, hogy Isten engem nem mindig ugyanúgy szólít meg, mint ahogyan más gyermekeit. De még egy dologra rájöttem, hogy a mi mennyei Atyánk egy Úriember. O.S. Botswanából.

Az elmúlt évben a Tíznapos imaközösségben barátnőm Alicia öt emberért imádkozott, hogy jöjjenek Krisztushoz. Isten sok imáját meghallgatta, de egy személy a listájáról, a lánytestvére, nem válaszolt Istennek. Az idén a Tíznapos imaközösségbe eljött Alicia testvére is, és átadta életét Krisztusnak. Most bibliaórákat vesz, és készül a keresztségre. Másik két személy is döntött a keresztség mellett azok közül, akik részt vettek a Tíznapos imaközösségben. Áldjuk Istenünket az Ő munkájáért és a Tíznapos imaszolgálatért. Mindnyájan mélyebb tapasztalatot szereztünk Jézussal, ahogy együtt imádkoztunk. J.J. Észak-Karolina, USA

A Tíznapos imaközösség alatt nagyon sokat növekedtem lelkileg. Teljesen igaz az, hogy az ima közelebb hoz bennünket Istenhez. A Tíznapos imaközösségnek köszönhetően szorosabb lett a kapcsolatom Istennel. Hogy őszinte legyek, előtte lelkileg nem voltam valami jól, de ezek az imanapok valóban megújítottak engem lelkileg, bátorságot és erőt kaptam ahhoz, hogy előre haladhassak. Mások tapasztalatainak hallgatása is erősített engem és most arra vágyom, hogy másokért imádkozzam. P.S. Zimbabwéből. 

2018 nyarától csúnya bőr irritációtól szenvedtem. Több orvoshoz is elmentem, de állapotom nem javult. A különböző kenőcsöktől csak rosszabbodott az állapotom. Végül eldöntöttem, hogy megkeresek egy életmódközpontot. 2018 szeptemberében egy életmódközpontban kerestem segítséget. Miközben mindent hűségesen követtem, csak ideiglenes könnyebbülést tapasztaltam. Elcsüggedtem és nem tudtam, hogy mit tegyek. Januárban megpillantottam a Facebookon a Tíznapos imaközösség reklámját. Családommal minden nap részt vettünk. Elolvastuk az anyagokat és imádkoztunk a közeli és távolabbi családtagokért, gyülekezeti tagokért, a világszéles egyházért, közösségekért stb. Miközben másokért imádkoztam, Isten meghallgatta a saját magamért mondott imákat is. Meggyógyultam! Istené legyen a dicsőség! M. A. New Yorkból

Tavaly a Tíznapos imaközösségben tíz imakérés volt a listámon. Isten olyan jó volt hozzám, hogy hetet már meg is válaszolt. És még egy extra áldást is adott, amiért nem is imádkoztam. Ő annyira jó! Mivel végtelen a jósága, tudom, hogy meg fogja válaszolni a maradék három kérésemet is. J. M. Kenyából


1 megjegyzés: