2019. január 28., hétfő

Heti imacélok - január 28 - február 3. IZGALMAS TAPASZTALAT - MAGYAR IMACÉLOK


Ezen a héten egy házasság megmentéséről olvashatunk tapasztalatot.
Itt találod az összes tapasztalatot és imacélt: http://100napimadsagban.blogspot.hu/

Heti imacélok
(2019. január 28 – február 3.)

·       Imakérés: Február 9-16 „A keresztény otthon és házasság” hete. Imádkozzunk azért, hogy sok család és házasság kerüljön közelebb az Úrhoz ezen a különleges héten. Az angolul tudók inspiráló segédanyagokat találhatnak ezen a honlapon: https://family.adventist.org
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok a helyi gyülekezeteitekhez tartozó családokért és házasságokért. Imádkozzatok lelkészetekért, otthonáért és házasságáért, hogy Isten különleges módon áldja meg.
·       Imakérés: Imádkozzatok azért, hogy Isten munkálkodjon a saját otthonotokban és házasságotokon, vagy szüleitek, testvéreitek és szeretteitek házasságán.
·       Imakérés: Imádkozzatok gyülekezetetek Családi Szolgálatáért, hogy aktív bizonyságtevője legyen Istennek. Ez az év centenáriumi évfordulója a Hetednapi Adventista Egyház Családi Szolgálati Osztályának. A Generál Konferencia Családi Szolgálatok osztálya sok gyakorlati segédanyagot készített el, hogy segítse a gyülekezetek ünneplését. Az angolul tudók többet megtudhatnak itt arról, hogy gyülekezeteik hogyan kapcsolódhatnak be: family.adventist.org/FM100 Magyarul pedig itt tudhatunk meg többet a Családi Szolgálatokról: http://adventista.hu/szolgalat-es-kuldetes/csaladi-szolgalatok-osztalya/
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok továbbra is a Generál Konferencia Ifjúsági Szolgálatok Osztályáért, ahol azt tervezik, hogy cserkészeket és fiatal felnőtteket képeznek és mobilizálnak arra, hogy 100.000 különböző helyen prédikáljanak a világ különböző részein a Teljes ifjúság bevonása program keretén belül. Ez a program 2019 márciusában kezdődik.

Magyar imacélok:
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok a magyar Unió e heti imacéljaiért: Ócsai Tamás unióelnök; Balatonfüred – Kalocsai Tamás és Szabó Attila, Berettyóújfalu, Beszterec – Farkas Attila és Kerékgyártó János lelkészekért, valamint Csongrádi István nyugalmazott lelkipásztorért.
·       Imakérés: Imádkozzunk gyülekezeteinkért, amelyek a téli missziós és evangelizációs munkájukat végzik!
·       Imakérés: Imádkozzunk a magyarországi befolyásközpontokért (Debrecen, Miskolc)!

Hogyan változtatott meg az ima és a böjt egy házasságot – Írta Raluca Ril

Ez a tapasztalat akkor kezdődött, amikor egy személyes e-mailt kaptam egy ismeretlen személytől. Laurának fogom nevezni őt azért, hogy a személyiségét védjem. Levele egy kétségbeesett segélykérés volt.

„Szükségem van valakire, aki imádkozik értem és tanácsol, hogy hogyan böjtöljek és imádkozzak. Házasságunk komoly bajban van, ami érzelmileg összetör engem. Ezért lelkileg is gyötrődöm. Az az érzésem, hogy egyre mélyebbre megyek olyan dolgokba, amelyek nem jók. Nem tudok imádkozni, nem tudok Bibliát olvasni, bármennyire is akarok (Tudom, hogy ez ostobán hangzik). Már azt sem tudom, ki vagyok és az életem darabjaira hullik.”

Írtam vissza Laurának és megígértem, hogy imádkozni fogok érte. Küldtem neki néhányat az imáról és böjtről szóló segédanyagaimból. Ezek után nem hallottam róla, ezért nem tudtam, hogy mi történt vele.

Úgy egy hónap múlva egy újabb e-mailt küldött nekem. Ahogy kinyitottam a levelet, fogalmam sem volt arról, hogy mi fog következni. Vajon újabb imákat fog kérni tőlem? Vagy vannak más problémái is, amelyeket el akar mondani nekem?

A levele kitörő örömmel töltött el, hiszen az erősödött meg bennem, hogy egy csodálatos Istent szolgálunk, aki meghallgatja és válaszol az imákra. A következők kivonatok a leveléből, amelyhez hozzájárulását adta, hogy név nélkül közzé tehetem:

Kedves Raluca!

Én és a férjem hat éve rengeteget küzdünk a házasságunkkal. Megpróbáltunk tanácsot kérni a lelkészünktől, de nem működött. Elmentünk párkapcsolati tanácsadóhoz, de az sem működött. A házassági szemináriumok sem működtek. Semmi sem működött.

Kívülről nézve a házasságunk tökéletesnek tűnt. Az emberek azt mondták nekünk, hogy milyen csodálatosak vagyunk, de belülről mindketten tudtuk, hogy nem vagyunk összekapcsolva. Szeretetünk kifakult, és ez nagyon megtört engem. Attól a tudattól, hogy a férjem nem szeret, üresnek, szomorúnak, összezavartnak és elveszettnek éreztem magam, egészen addig a pontig, amikor már imádkozni sem tudtam.

Minél többet imádkoztam, annál rosszabbul éreztem magam. Egyre inkább magam alá kerültem.

Ahhoz, hogy jobban megértsd a hátterünket, el szeretném mondani, hogy a férjem sokkal lelkibb, mint én. Ő volt a lelki mentorom attól kezdve, hogy először találkoztunk. Sok dolog, amit Istenről tudok, azt tőle tudom. Amikor a 10 nap imádságban és a 21 nap ima és böjt blogodról beszéltem neki, nagyon szkeptikus volt. Minden indokot elmondott, hogy miért ne vágjak bele. De nem győzött meg. Tudtam, hogy azonnal el kell kezdenem, még akkor is, ha egyedül fogom csinálni.

Egy vasárnap kora reggel volt, amikor megkértem a férjemet, hogy imádkozzon értem, mert elkezdem a 21 napos ima és böjt programot. Meglepetésemre azt mondta, hogy csatlakozik hozzám.

Ez volt az első csoda! Mielőtt összeházasodtunk, mindig együtt imádkoztunk, de az esküvőnk után mindez megszűnt. Nem nagyon lehetett úgy látni bennünket, hogy együtt imádkozunk. Most a férjem és én arra készülünk, hogy 21 napig együtt imádkozunk és böjtölünk. Olyan volt, mintha egy álom vált volna valóra.

És elkezdtük. A 21 nap alatt a legnagyobb imakérésem ez volt: „Uram, kérlek, szeretnék újra szerelmes lenni Jézusba.” Nagyon jól tudtam, hogy ha nem költözik Jézus szeretete a szívembe, férjem szeretete, amelyre annyira vágytam, sosem fogja betölteni a szívemet.

Zsoltárok 34:9 ezt mondja: „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”

Kedves Raluca! Isten annyira jó és kegyelmes, szeretete örökké megmarad. Megtapasztaltam ezt. Isten meggyógyította a házasságomat és újra békességet és boldogságot hozott a kapcsolatunkba. A férjem örültebben szerelmes belém, mint ahogy az el tudnád képzelni. És a legnagyobb csoda, amit Isten tett, az a lelki életemben történt. Ismét beleszerelmesedtem Isten Igéjébe, és szeretek az Ő jelenlétében lenni. Ha mindent leírnék abból, ami történt, az örökkévalóság sem lenne elég. Többé nem az az asszony vagyok, aki az első levelet írta neked, kevéssel több mint egy hónappal ezelőtt. Jézus bejött a szívembe és most úgy, hogy ott is maradjon.

Szeretettel: Laura

Természetesen nem magamnak tulajdonítom azt, amit Isten Lauráért és férjéért tett, de ahogy megosztjuk tapasztalatainkat, Isten fel tudja használni arra, hogy másokon segítsünk. És ez az egyik oka annak, hogy megosztom veletek Laura tapasztalatát. Története bizonyíték arra, amit a Szentlélek megtehet egy házaspár szívében, amely azt a segítséget keresi, amit egyedül Isten adhat. Igen, az ima működik; az ima és a böjt sok házasságot megmenthet.

3 megjegyzés:

  1. Szeretném megosztani a csodálatos bizonyságomat arról, hogyan visszajöttem a férjem életemben, szeretném elmondani a világ embereinek, hogy online van egy igazi varázslat, és erős és valódi, neve Baba Wale Wiseman, segített Nemrég, hogy újraegyesítsem a férjemmel való kapcsolatomat, amikor nekem dömpingeltem, amikor kapcsolatba léptem Wisemanrel, szerelmes varázslatot vetett nekem és a férjemnek, aki azt mondta, hogy nincs semmi köze hozzám ismét hívott és elkezdett könyörögni. Bárki, aki ezt a cikket olvassa, és segítségre van szüksége, Wiseman bármilyen segítséget is kínálhat, mint például a házasság és a kapcsolatok újraegyesítése, minden betegség gyógyítása, bírósági ügyek, terhesség varázslat, most nagyon boldogok vagyunk önmagunkkal. Wiseman rájön, hogy mennyire szeretjük és szükségünk van egymásra. Ez az ember a valódi és jó. Visszatért a férjem! Olyan volt, mint egy csoda! Nem házassági tanácsadás, és mi nagyon jól csinálunk, szerelmi életünkben. Lépjen kapcsolatba ezzel a nagy emberrel, ha bármilyen problémája van a tartós megoldással
    e-mailen keresztül: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    VálaszTörlés
  2. A szám tele van tanúvallomásokkal, a férjem két évre elhagyta az otthont egy dél-afrikai turista számára, ahol ezt a prostituáltot értette, és beleszerezte azt a lányt, amelyet a férjem megtagadott, hogy visszatérjen haza, sírom éjjel-nappal. aki segít nekem, elolvastam egy újságot egy dr. love love nevû erõs varázsló-bíróról, és felvettem a kapcsolatot a varázsló-bíróval, hogy segítsek engem szeretõmnek visszahozni hozzám, és arra kéri, hogy ne aggódjak, hogy az istenek értünk harcolnak. Éjfél közepén azt mondta nekem, hogy amikor minden szellem nyugalomban van, varázslatot fog dobni, hogy visszatérjen hozzám. és kevesebb, mint 3 nap alatt megcsinálta, hogy a férjem visszajött hozzám, és sírni kezdett, hogy bocsásson meg neki. Nagyon örülök annak, amit ez a varázsló tett nekem és a férjemnek, és elérheti vele is: lovespelltemple@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. A nevem Melania macron vagyok 35 éves. éves 31 éves koromban mentem férjhez, csak egy gyermekem van, és boldogan éltem. Egy év házasságom után a férjem viselkedése annyira furcsává vált, és nem igazán értem, hogy mi történt, ő pakolt ki a házból egy másik nőnek, annyira szeretem, hogy soha nem álmodom elveszíteni, megpróbálom a legjobb annak biztosítására, hogy a férjem visszajöjjön hozzám, de mind hiába, sírok és sírok segítséget keresve, megbeszéltem a családjával, de nem kaptam választ. Tehát a legjobb barátom, cynthia, és megígéri, hogy segít nekem . Mesélt nekem egy Drosagiede nevű férfiról, azt mondta nekem, hogy nagyon nagyszerű ember és igazi férfi, akiben megbízni lehet, és nincs semmi olyan szerelmi kérdés, amelyet nem tudna megoldani, és elmondta, hogyan segített számtalan embernek kapcsolatuk helyreállítása. Nagyon meg voltam róla győződve, gyorsan felvettem a kapcsolatot a doctorosagiede75@gmail.com e-mail címével, vagy a WhatsApp és viber telefonszámával a +33753154980 telefonszámon. Minden problémámat elmagyarázom neki, ő azt mondta nekem, hogy ne aggódjak, hogy minden problémám azonnal megoldódik. Megmondta, mit kell tennem, hogy visszavegyem a férjemet, és én meg is tettem. Azt mondta, hogy három nap múlva a férjem visszatér hozzám és koldulni kezd, és ez valóban úgy történik, ahogy mondta, nagyon meglepődtem, ez nagyon csodálatos. Istennek legyen a dicsőség, most nagyon szoros a kapcsolatunk, és mindketten újra boldogan élünk. Ha hasonló problémája van, vegye fel a kapcsolatot vele, és keresse meg a problémát egyszer és mindenkorra. élek a bizonyságról

    VálaszTörlés