2020. április 2., csütörtök

100 nap imádságban - 7-ik nap április 2 - CSÜTÖRTÖK


A 100 nap imádságban napi imacélokat itt lehet minden nap megtalálni: http://100napimadsagban.blogspot.com/

7. napi imacélok, 2020. április 2. (csütörtök)


Hívj segítségül engem a nyomorúság idején, én megszabadítalak téged, és te dicsőítesz engem. (Zsoltárok 50:15)

Jákób győzött, mert kitartó és eltökélt volt. Tapasztalata az állhatatos ima erejét tanúsítja. Most kell megtanulnunk a győzelmes imádság, a rendületlen hit leckéjét. Krisztus egyházának és a keresztény embernek nem azok a legnagyobb győzelmei, amelyeket tehetséggel vagy műveltséggel, gazdagsággal vagy az emberek jóindulatával ér el, hanem amelyeket Isten fogadótermében arat le, mikor komoly, küzdő hite belekapaszkodik az Úr hatalmának erős karjába. (Pátriárkák és próféták, 203. o.)

1.    Imádkozzunk, hogy ezután is hittel nézzünk Istenre, a jövő bizonytalanságai között is bízva benne, mert tudjuk, hogy Ő kézben tartja a dolgokat. Könyörögjünk azért, hogy még akkor is bízzunk az Úr Szavában, mikor a minket körülvevő körülmények látszólag sötétek és elbátortalanítóak.
2.    Imádkozzunk bölcsességért az egyházvezetők és az ügyintézők számára, miközben az elnapolt generálkonferenciai ülés logisztikai kihívásain dolgoznak, ami jelen állás szerint 2021. május 20–25 között lesz megtartva Indianapolisban (az USA-ban).
3.    Imádkozzunk, hogy a 2021-es generálkonferenciai ülést lelki, misszióközpontú tervekkel töltsék meg, és a Szentlélek tartsa majd az irányítása alatt.
4.    Imádkozzunk a 2021-es generálkonferenciai ülés témájáért: „Jézus jön! Te is vedd ki a részed belőle!” Kérjük a mennyet, hogy a tagok mindenütt személyesen is meghallják a hívást a teljes tagbevonásra.
Imádkozzunk a Szentlélek nagy kiáradásáért Isten világszéles egyházára, bárhol is vannak, hogy a munka befejeződhessen, és mi hazamehessünk.

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, valóban a mű befejeződhessen e földön kegyelme, ereje a kései esőben lesz látható Ámen. Hittel, reménnyel és Isteni bölcsességgel előre rendületlennűl míg tart e 🌏életünk Ámen! 🔥 🌞 📖 👑 👏.

    VálaszTörlés