2019. január 20., vasárnap

Heti imacélok - január 20-27. IZGALMAS TAPASZTALAT - MAGYAR IMACÉLOK


Ezen a héten egy dupla csodával kapcsolatos tapasztalatot olvashatunk.
Itt találod az összes tapasztalatot és imacélt: http://100napimadsagban.blogspot.hu/

Heti imacélok
(2019. január 20-27.)

·       Imakérés: Máris sok tapasztalat érkezik be hozzánk a 10 napos imaközösséggel kapcsolatosan. Kérünk, csatlakozz hozzánk imában, hogy Isten tovább dolgozzon azok életében, akik részt vettek ebben a különleges 10 napos programban és keresték annak a módját, hogyan szerezhetnek mélyebb tapasztalatot Istennel. Ha neked is van tapasztalatod, kérünk, küldd el a következő e-mail címre: hegyesgeza@adventista.hu
·       Imakérés: Körülbelül másfél évre vagyunk a következő Generál Konferenciai üléstől, amelyet Indianapolisban rendeznek meg. Arra hívunk, hogy kezdj el imádkozni velünk azért, hogy Isten különleges módon munkálkodjon a 2020-as ülésszakon, és hogy a Szentlélek soha nem tapasztalt módon kiáradjon. Imádkozzunk azért, hogy Ellen White „Mi lehetett volna?” látomása valóra váljon.
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok Sherry Clement esemény koordinátorért és a Generál Konferencia munkacsoportjáért, akik a 2020-as ülésszakot szervezik. Sok logisztikai részletet ki kell dolgozniuk. Imádkozzunk azért, hogy Isten vezesse őket minden részlet megszervezésében!
·       Imakérés: Imádkozzunk az indianapolisi konferenciai központ stábjáért, akikkel együtt dolgozunk a közelgő Generál Konferenciai ülés megszervezésében. Imádkozzunk azért, hogy jó bizonyságai lehessünk Istennek és vágy ébredjen bennük, hogy átadják életüket Krisztusnak, és csatlakozzanak Isten végidei mozgalmához.
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok a régiótokban levő Befolyásközpontokért. Sok van belőlük. Talán a te lakóközösségedben is van egy.
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok azért, hogy Isten munkálkodni tudjon az Irgalmas Szamaritánus fogadó által, amely egy városi Befolyásközpont Kingstonban, Jamaicában. A fogadó meleg ételt, tisztálkodási lehetőséget és ruhacserét biztosít a rászorulóknak. Kérünk, imádkozzatok azért, hogy akik ide betérnek, Jézust lássák meg azokban, akik nekik szolgálnak.

Magyar imacélok:
·       Imakérés: Kérünk, imádkozzatok a magyar Unió e heti imacéljaiért: Országunk és vezetői; Balassagyarmat – Ömböli Krisztián, Stramszki István – DET kincstárnok; Berettyóújfalu, Beszterec – Farkas Attila, Kerékgyártó János lelkészekért, valamint Csókási Pál nyugalmazott lelkipásztorért.
·       Imakérés: Imádkozzunk gyülekezeteinkért, amelyek a téli missziós és evangelizációs munkájukat végzik!
·       Imakérés: Imádkozzunk a magyarországi befolyásközpontokért (Debrecen, Miskolc)!

Dupla válasz és jel Istentől

Ez a történet egy energikus fiatal párról szól, akik egy olyan országban élnek, amely zárva van az evangélium előtt. Mindketten aktív keresztények, akik gyülekezetük ifjúsági munkájáért felelősek. Amikor ez az esemény megtörtént, Kim, a feleség terhes volt. Miután megszülte drága kisfiát, öröme félelembe és rettegésbe fordult. Nem tudta mozgatni lábait. Teljesen lebénultak. Őt és kisfiát kis falujukból azonnal kórházba szállították. Itt az orvosok antibiotikumot írtak fel neki és azt mondták, hogy ez segíteni fog. Reménykedett is benne, de egy újabb probléma adódott. A gyógyszer ártott az anyatej termelődésnek és nem tudta táplálni kicsinyét. Férje, Hinh elment a hegyekbe, hogy vadmézet keressen, hogy eladja és tejet vásároljon újszülöttjének. Menet közben imádkozott, de csak félig hitte el, hogy választ is kap.

Szerencsére nem csak Hinh imádkozott. Kis gyülekezete is elkezdett böjtölni és imádkozni érte és családjáért. Harmadnapra az édesanya már lábra tudott állni, és szoptatni is tudta kisfiát. Elképzelhetitek mennyire örült a hegyekből visszatért férj, amikor egészségesen és boldogan találta feleségét, kisgyermekét pedig jól tápláltan!

Ez a dupla csoda segített a házaspárnak és a gyülekezetnek meggyőződni arról, hogy jó úton vannak, mert nem sokkal korábban kaptak egy DVD-t a szombatról és ezt az igazságot tanulmányozták a Bibliából. Hittek az igaz Istenben, de nem voltak meggyőződve arról, hogy ez az új igazság tőle származott-e, vagy sem. A gyülekezet tagjai (ők kapták meg eredetileg a DVD-t) a házaspárért  mondott imájukra kapott csodálatos válaszjelként vették, hogy el kell fogadniuk a szombatot.

Az egész gyülekezet hetednapi adventista lett ezután a csoda után.

*A neveket a személyek biztonsága érdekében megváltoztattuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése